Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΤΑΤΑΥΛΑ (Video).


      Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και τα ΤΑΤΑΥΛΑ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

        Στo πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε χαλαρά στο παιχνίδι και
έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με πέντε πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 13-18 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ισοροπήσαμε το παιχνίδι και η διαφορά μειώθηκε στους τρεις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 12-10). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας παίζοντας εκπληκτική άμυνα, ανέτρεψε το σκορ και πήρε διαφορά πέντε πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 11-03). Στο τελευταίο δεκάλεπτο πρυτάνευσε η νευρικότητα και τα αβίαστα λάθη από την ομάδα μας και τελικά ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος (καθαρό δεκάλεπτο 11-16). Στην παράταση η εικόνα μας τραγική, ως ιδανικοί αυτόχειρες παραχωρήσαμε το παιχνίδι με διαφορά επτά πόντων (καθαρό πεντάλεπτο 03-10).

       Τα δεκάλεπτα 13-18, 25-28, 36-31, 47-47, Παρ. 50-57.

       Συμμετοχές και πόντοι παικτών.

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς) : Δρόσος, Γαρμπιδάκης, Σέργης 4π., Παναγόπουλος 11π., Ταρανάς 8π., Μπούζος, Στεφανής 9π. (2) , Καμαράτος 1π., Καρατζάς 12π., Τσίτος 3π. (1), Παπαδόπουλος 2π.


       ΤΑΤΑΥΛΑ (Σιταράς): Τσάγγας , Παπούλης 15π., Αντύπας 7π. (1) , Δημητριάδης , Μοντζακόφσκι 16π. (1), Καραγιάννης 2π., Ασπράς , Κούρταλης 11π. , Μαράντης , Σαράντου , Αρφαριώτης , Βασιλόπουλος 6π.(2).

Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.


1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ