Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Video).        Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και του ΑΟΚ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

        Στo πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε νευρικά στο παιχνίδι και
έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με πέντε πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-17 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέκτησε την αυτοσυγκέντρωσή της και με σφριγηλή άμυνα ανατρέψαμε την διαφορά και προηγηθήκαμε με τρεις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 12- 04). Στο τρίτο δεκάλεπτο πρυτάνεψε η νευρικότητα και από τις δύο ομάδες και μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο η διαφορά μειώθηκε στους δύο πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 06-07). Στο τελευταίο δεκάλεπτο παρά την νευρικότητα και των δύο ομάδων, η παίκτες μας υπερίσχυσαν και τελικά ο αγώνας έληξε με επτά πόντους διαφορά υπέρ μας. (καθαρό δεκάλεπτο 16-11).

       Τα δεκάλεπτα 12-17, 24-21, 30-28, 46-39.

Συμμετοχές και πόντοι παικτών.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς ): Δρόσος 2π., Φωτόπουλος , Σέργης 5π.(1), Παναγόπουλος 3π., Ταρανάς 14π., Μπούζος, Στεφανής 12π., Καμαράτος, Καρατζάς 4π., Τσίτος 6π., Παπαδόπουλος, Λαγογιάννης.

ΑΟΚ Ν. ΣΜΥΡΝΗ (Αγγελλάκης): Νικολαίδης 2π., Αποστόλου 4π., Κεντικελένης, ,Πελέκης 12π. , Παπαχριστοδούλου 5π.(1) , Θεοδώρου 6π.(2), Καλογερόπουλος 6π., Μπανιώτης , Κοσκινάς , Λαλιώτης 3π., Δομένικος 1π., Χειμάρας


      Στο ίδιο έργο θεατές. Η σοβαρότητα του αγώνα σε συνδυασμό με τον υποτιθέμενα υποδεέστερο αντίπαλο, γέμισε άγχος τους παίκτες μας και παραλίγο το αποτέλεσμα να μας στοίχιζε ακριβά. Νευρικές προσπάθειες σε έναν αγώνα που έπρεπε να κερδηθεί πάση θυσία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία που παρά την μέτρια εικόνα μας επέτυχαν την πολύτιμη αυτή νίκη. Στην συνέχεια παρακολουθείστε  τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ