Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Αγώνας ανδρών ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).       Την Παρασκευή 07 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΤΕΛΑΜΩΝΑ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό Σαλαμίνας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

        Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο παρακολούθησαν έναν παράδοξο
αγώνα.  Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας με την εικόνα που παρουσίασαν έδειξαν ότι είχαν αφήσει τις δεξιότητές τους στον Κορυδαλλό. Μετά από ένα τραγικό δεκάλεπτο το σκορ έκλεισε με δεκαοκτώ πόντους  διαφορά υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 21-03). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα από πλευράς μας άλλαξε, οι παίκτες μας κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και το ημίχρονο έληξε με δεκαεπτά πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-13). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν και με αποδοτικές επιθετικές προσπάθειες κατάφεραν στην λήξη του να μειώσουν την διαφορά στους δώδεκα πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 16-21). Στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο η αποφασιστικότητα των παικτών μας να φύγουν νικητές από το παρκέ ήταν εμφανής και ενάμισι λεπτό περίπου πριν την λήξη του ισοφάρισαν το σκορ (58-58). Τελικά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τα λάθη και έδωσαν την νίκη στους γηπεδούχους με επτά πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 18-23).

       Τα δεκάλεπτα 21-03, 33-16, 49-37, 67-60.

       Συμμετοχές - πόντοι παικτών.

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ (Πούτος) : Μπούταλης , Δουνιάς , Παπαγεωργίου , Καβρουδάκης 13π. (2) , Τόμπρος Αν. 12π., Μπουρβάνης 15π., Τηγάνης 2π., Τόμπρος Χρ. , Κούμενος 17π. (3) , Καρατζιόγλου 8π. (2), Δημητρούλης


ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς ): Δρόσος 3π. (1), Φωτόπουλος 7π. (1), Σέργης , Παναγόπουλος 5π., Ταρανάς , Μπούζος 6π. (1), Στεφανής 20π., Καμαράτος , Καρατζάς 17π. , Τσίτος 2π.

        Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε αυτή την ομάδα. Παίκτες με μεγάλες δυνατότητες, σε ένα δεκάλεπτο του ίδιου αγώνα να σέρνονται και σε άλλο να πετάνε. Σαν να θέλουν να δοκιμάσουν πόσο αντέχουν οι φίλοι τους. Αλλά παρ' όλες τις προσπάθειές σας δεν θα μας απομακρύνετε από εσάς. Αυτό που περιμένουμε είναι τα υπόλοιπα παιχνίδια να είναι αντάξια των δυνατοτήτων σας με διάρκεια και στα τέσσερα δεκάλεπτα. Και θα τα δούμε σύντομα. Μπράβο σας για την εμφάνισή σας στα τρία τελευταία δεκάλεπτα. Μας κάνατε να φύγουμε από το γήπεδο ηττημένοι μεν αλλά με ψηλά το κεφάλι. Στην συνέχεια παρακολουθείστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.