Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Αγώνας ανδρών ΒΑΡΗ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video)


        Την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της ΒΑΡΗΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο κλειστό Βάρης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

               Όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο παρακολούθησαν έναν συναρπαστικό
αγώνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας με δεμένη άμυνα και αποτελεσματική επίθεση επιβλήθηκαν με έξη πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 14-20). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ίδια εικόνα και το ημίχρονο έληξε με εννιά πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 16-19). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν στην λήξη του να μειώσουν την διαφορά στους οκτώ πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 14-13). Στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο η αποφασιστικότητα των παικτών μας να φύγουν νικητές από το παρκέ ήταν εμφανής και μετά από ένα ισορροπημένο δεκάλεπτο το ημίχρονο έληξε με οκτώ πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 11-11).

        Τα δεκάλεπτα 14-20, 30-39, 44-52, 55-63.

        Συμμετοχές - πόντοι παικτών.

       ΒΑΡΗ (Γολέμης, Κωτσάκη) : Καρατζάς 3π., Ανεμοδουράς 8π. , Παπαζιάν , Μαλιάρας 2π. , Βουράνης 1π., Παγώνης 5π., Φουντούλης 12π., Χαλικιάς 4π., Κατσιούλης 5π., Αγαλιώτης 4., Κατσάκος 11π.(1) , Γκιοβάσο.

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς): Φωτόπουλος 4π., Σέργης 6π. (2) , Ταρανάς 4π., Μπούζος 5π., Στεφανής 18π. (3), Καμαράτος 10π. (1), Καρατζάς 14π. (1) , Παπαδόπουλος 2π. ( Από Video και όχι από φύλλο αγώνα).

       Σε αυτά τα παιδιά δεν τους αρέσει μόνο να ζουν στα όρια αλλά να σε κάνουν να συμμετάσχεις και συ μαζί τους. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που ζήσαμε σήμερα, οι λιγοστοί φίλοι που συνοδεύσαμε την ομάδα μας. Η ομάδα κατέβηκε στον αγώνα χωρίς play maker, αλλά η αποφασιστικότητά των παικτών να βγουν νικητές και να διαψεύσουν τις "κασσάνδρες" περί τελειωμένου ΠΗΓΑΣΟΥ, έφερε την νίκη που ήταν από τις σημαντικότερες της φετινής χρονιάς. Και το κλειδί της νίκης εκτός της αποφασιστικότητάς τους, η διάρκεια της για σαράντα λεπτά. Είχαμε πει ότι αυτό χρειάζεται η ομάδα για να δείξει το ταλέντο της και να βγαίνει νικήτρια. Και μας το προσέφεραν απλόχερα, επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου που κυνήγησε την νίκη με όλες του τις δυνάμεις, αλλά βρήκε απέναντί του περιφανούς και αποφασιστικούς για την νίκη αθλητές. Σας ευχαριστούμε και σας προτρέπουμε να συνεχίσετε με αυτό τον ρυθμό και στα τέσσερα παιχνίδια που υπολείπονται. Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.


1o ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2o ΗΜΙΧΡΟΝΟ