Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Video).


      Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και της ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

       Στo πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε νευρικά στο παιχνίδι και
με χαλαρότητα στην άμυνα, έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν με δέκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 06-16 ). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ίδια εικόνα με την διαφορά να ανεβαίνει στους δεκαπέντε πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 13- 18). Στο τρίτο δεκάλεπτο άλλαξε η είκόνα της ομάδας και μειώσαμε την διαφορά στους δώδεκα πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 12-09). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η αποφασιστική μας άμυνα μας έφερε μισό λεπτό πριν την λήξη να είμαστε δύο πόντους πίσω (44-46), αλλά ένα τραγικό λάθος μας και αναπάντεχο δώρο στους φιλοξενούμενους έφερε την ήττα με τέσσερεις πόντους διαφορά. (καθαρό δεκάλεπτο 13-05).

        Τα δεκάλεπτα 06-16, 19-34, 31-43, 44-48.

        Συμμετοχές και πόντοι παικτών.

       ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ. (Γιαννικάκης , Κουκιάς ): Δρόσος 1π., Φωτόπουλος , Σέργης, Παναγόπουλος 8π., Ταρανάς 10π., Μπούζος , Στεφανής11π. (1) , Καμαράτος 3π. (1), Καρατζάς 8π. , Τσίτος , Παπαδόπουλος 3π. (1), Λαγογιάννης..

       ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ (Καρατζούνης): Φειδάς 9π. (1) , Ριζούλης , Χατζηγώγος 2π., Μούρτος 4π. , Παπαδημητρίου 1π., Ουζούνης Δ. , Ρούμελης 15π. , Λύρας 4π., Κέκης 11π. (2) , Μελισσάρης 2π., Γαλάτης.

             Η επανάληψη μητέρα της μάθησης. Και σε αυτόν τον αγώνα για δύο δεκάλεπτα οι παίκτες μας ήταν νοερά απόντες από το γήπεδο. Ελπίζουμε με την ήττα αυτή, έστω και την ίστατη στιγμή, να κατανοήσουν ότι ένας αγώνας μπάσκετ διαρκεί τέσσερα δεκάλεπτα και όχι τρία ή δύο, και στους εναπομείναντες αγώνες να αγωνιστούν σύμφωνα με τις ικανότητές τους τόσο για την υστεροφημία τους όσο και για το κύρος της ομάδος. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε σας. Αποδείξτε μας ότι αξίζει, στο γήπεδο. Στην συνέχεια παρακολουθείστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.



1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ


2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ