Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Video).


     Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων  ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ΕΝΩΣΗΣ ΑΡΜΕΝΙΩΝ στο κλειστό Κορυδαλλού για την 14η αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

       Στo πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπαιξε πολύ χαλαρά για την
σοβαρότητα του παιχνιδιού και το ολοκλήρωσε ευρισκόμενη πίσω στο σκορ με τέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο  11-15 ).  Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι χαλαρές αμυντικές προσπάθειες της ομάδας μας ήταν αυτές που διατήρησαν την υπεροχή των φιλοξενούμενων και το ημίχρονο έληξε με δεκατρείς πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-21). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέκαμψε. Με σωστές αμυντικές προσπάθειες και εύστοχη επιθετικά μείωσε την διαφορά στους επτά πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 21-15). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας συνέχισε να βελτιώνει την απόδωσή της και να διεκδικεί ψυχωμένα το παιχνίδι και τελικά κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά και να ολοκληρώσει το παιχνίδι με διαφορά τριών πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 25-15).

Τα δεκάλεπτα 11-15, 23-36, 44-51, 69-66.

Συμμετοχές και πόντοι παικτών.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:  Φωτόπουλος 5π., Σέργης 6π.(2), Παναγόπουλος 4π., Ταρανάς 5π., Ασημομύτης, Στεφανής 26π. (3), Καμαράτος 10π., Καρατζάς 10π., Βάθης Μ.,  Τσίτος 3π. (1), Λαγογιάννης Σπ.  Προπονητής Γκααφάρ., Παναγιωτόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ: . Βασιλάκος 13π.(1) , Γκίκας , Αλεξίου, Φελλάς 3π. (1), Κόλιας Σ., Δημάκης 2π., Γιαμπάνης 38π. (3), Κόλιας Ηλ. 4π., Κάτσικας 4π., Καραγιαννίδης, Κόρλος 2π. Προπονητής Νικολαΐδης Τσιρονιάν.

       Συγχαριτήρια στους παίκτες μας και στην τεχνική ηγεσία της ομάδος για αυτή τους την νίκη. Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες καλή συνέχεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.


      Στην συνέχεια παρακολουθείστε φάσεις με τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων .



1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ


 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ