Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Αγώνας νεανίδων ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Video).      Την Κυριακή 14-10-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΑΣΤΕΡΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο κλειστό Κορυδαλλού.

              Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας κατέβηκε αποφασισμένη να παλέψει για τη νίκη. Στο τέλος το σκορ διαμορφώθηκε στους πέντε πόντους διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 18-13). Το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας με βελτιωμένη την αμυντική της εικόνα έληξε με διαφορά δεκατεσσάρων πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 11-02). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση της ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και η διαφορά μειώθηκε στους δεκατρείς πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 07-08). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η απόδοση της ομάδας επανήλθε στα επίπεδα του πρώτου ημιχρόνου και τελικά το παιχνίδι έληξε με δεκαοκτώ πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων (καθαρό δεκάλεπτο 07-02).

       Τα δεκάλεπτα 18-13, 29-15, 36-23, 43-25.

        Στην συνέχεια παρακολουθήστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.