Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αγώνας Νεανίδων ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).



      Την Κυριακή 07-10-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στο ανοικτό του Προφήτη Ηλία στην Καστέλα.

              Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας κατέβηκε δυνατά και στο τέλος του κατάφερε να προηγηθεί με έναν πόντο διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 11-12). Το δεύτερο δεκάλεπτο η χαλάρωση της άμυνας σε συνδυασμό με τις βεβιασμένες επιθέσεις και τα λάθη, έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν και το ημίχρονο να λήξει με επτά πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-04). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας, χωρίς ψυχολογία, δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και η διαφορά αυξήθηκε στους δεκαεπτά πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 18-08). Στο τέταρτο δεκάλεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά ήταν πλέον αργά. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει είναι να μειώσει την διαφορά στους δεκατέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 06-09).

       Τα δεκάλεπτα 11-12, 23-16, 41-24, 47-33.

       Ήταν ένα δυνατό και νευρικό παιχνίδι, με τις αθλήτριές μας να υποπίπτουν σε πολλά λάθη, τα οποία τους στοίχισαν και το παιχνίδι. Η δυναμική του παιχνιδιού ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να ελεγχθεί από ένα διαιτητή. Η αδυναμία αυτή πυροδότησε την κερκίδα, της οποίας η πίεση οδήγησε όσους βρισκόντουσαν εντός του αγωνιστικού χώρου σε περισσότερα λάθη και επηρέασε την ψυχολογία και την απόδοση των αθλητριών μας. Βέβαια αυτό δεν μπορεί να σταθεί σαν δικαιολογία για την ήττα, αλλά η παρουσία δύο διαιτητών στους αγώνες θεωρούμε ότι πρέπει να είναι υποχρεωτική, για να μπορούν να ελέγχονται τα παιχνίδια. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.

        Αξίζει να επικεντρωθούμε μόνο στην αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριες. Γι' αυτό παρακολουθήστε τις περισσότερες επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων.