Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Αγώνας Νεανίδων ΠΗΓΑΣΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Video).


      Την Τετάρτη 03-10-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στο κλειστό Κορυδαλλού.

              Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας κατέβηκε ασύνδετη και το σκορ διαμορφώθηκε στους πέντε πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων (καθαρό δεκάλεπτο 05-10). Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και το ημίχρονο έληξε με διαφορά επτά πόντων (καθαρό δεκάλεπτο 07-09). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και η διαφορά παρέμεινε στους επτά πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 05-05). Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν διέφερε από τον υπόλοιπο αγώνα και τελικά το παιχνίδι έληξε με οκτώ πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων (καθαρό δεκάλεπτο 07-08).

       Τα δεκάλεπτα 05-10, 12-19, 17-24, 24-32.

       Ήταν ένα άτεχνο και νευρικό παιχνίδι, με τις αθλήτριές μας να υποπίπτουν σε πολλά λάθη, τα οποία τους στοίχισαν και το παιχνίδι. Έκδηλη η ανυπομονησία των αθλητριών και των δύο ομάδων για την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα που θα επακολουθήσει.

        Στην συνέχεια παρακολουθήστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.