Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Αγώνας νεανίδων ΙΑΣΩΝΑΣ Ν. - ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡ.(Video).
     Την Κυριακή 21-10-2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων  Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μεταξύ των ομάδων του ΙΑΣΩΝΑ και του ΠΗΓΑΣΟΥ  στο 1ο κλειστό Νίκαιας (Σελεπίτσαρη)..

              Στο πρώτο δεκάλεπτο
η ομάδα μας κατέβηκε αποφασισμένη να παλέψει για τη νίκη. Στο τέλος του δεκαλέπτου το σκορ είχε διαμορφωθεί στον ένα πόντο διαφορά υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 05-06). Το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας με τελείως άλλο πρόσωπο, ασύνδετη χωρίς καλές αμυντικές προσπάθειες και χωρίς επιστροφές, έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ με δέκα πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 17-06). Στο τρίτο δεκάλεπτο η εικόνα της ομάδος μας ήταν η ίδια με αποτέλεσμα η διαφορά να αυξηθεί στους δεκατέσσερις πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 13-09). Το τέταρτο δεκάλεπτο δεν διέφερε από τα δύο προηγούμενα και τελικά το παιχνίδι έληξε με δεκαοκτώ πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων (καθαρό δεκάλεπτο 10-06).

        Τα δεκάλεπτα 05-06, 22-12, 35-21, 45-27.

        Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητριών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.