Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Αγώνας ανδρών ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Video).       Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του ΠΗΓΑΣΟΥ και του ΑΡΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ! κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. στο κλειστό Κορυδαλλού.


       Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και
με δυνατή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση ολοκλήρωσε δεκάλεπτο προηγούμενη με οκτώ πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 17-09). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και η διαφορά παρέμεινε στους οκτώ πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 14-14). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την καλή τους απόδοση και κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στους τρεις πόντους (31-28), αλλά οι παίκτες μας άντεξαν και με καλή ψυχολογία ισορρόπησαν το δεκάλεπτο και το ολοκλήρωσαν με διαφορά εννέα πόντων υπέρ μας (καθαρό δεκάλεπτο 10-09). Το τελευταίο δεκάλεπτο δεν διέφερε από τα δύο προηγούμενα. Ισομοιρασμένο ολοκληρώθηκε με διαφορά επτά πόντων (καθαρό πεντάλεπτο 08-10).

       Τα δεκάλεπτα : 17-09, 31-23, 41-32, 49-42.


       Ένα δυνατό και καθαρό παιχνίδι από δύο ομάδες που παραδοσιακά προσφέρουν ωραίο θέαμα στους μεταξύ τους αγώνες. Μία "ένεση" ψυχολογίας για την δύσκολή συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την νίκη τους. Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες στο πρωτάθλήμα.

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.