Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.



Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :



Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.



Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.



Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.



Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.




ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.











































Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Αγώνας ανδρών ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ- ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).



       Την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 στο κλειστό Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Νικήτρια η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ με σκορ 66 -59.

       Στο πρώτα λεπτά του εναρκτήριου δεκαλέπτου η ομάδα μας

δεν μπόρεσε να σταθεί σύμφωνα με τις δυνατότητές της και το σκορ διαμορφώθηκε σε 6-0 υπέρ των γηπεδούχων. Στην συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και το δεκαλεπτο έληξε με έξη πόντους διαφορά (καθαρό δεκάλεπτο 12-06). Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με επτά πόντουε διαφορά υπέρ των γηπεδούχων(καθαρό δεκάλεπτο 14-13). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μείωσε την διαφορά τους τρείς πόντους (καθαρό δεκάλεπτο 16-20). Στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλάρωσε η άμυνά μας με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να αρπάξουν την ευκαιρία και να ανεβάσουν ξανά την διαφορά στους επτά πόντους, με την οποία έληξε και ο αγώνας (καθαρό δεκάλεπτο 24-20).

       Τα δεκάλεπτα : 12-6, 26-19, 42-39, 66-59.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Μανδραγός, Λορέντζος) : Μόμτσος 6, Μιχαλακάκος 6(1), Ντακούλιας 18(1), Παππάς , Καρασούλας 2, Νικόλτσοις 4(1), Λιθόπουλος 25(2), Αδράνης 3, Δαουτάκος , Σαραντίδης,Τζοβάρας , Κλιγκόπουλος 2


ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Κουκιάς, Γρατσίας): Ασημομύτης 4,  Φωτόπουλος 7, Μαλεβίτης , Φούντης 23(3), Αρβανίτης , Λεβέντης , Γαρμπιδάκης , Καμαράτος 13(2), Στεφανής 2, Παναγόπουλος 8, Παπαδόπουλος 2, Λαζάκης


       Ξεκίνημα με τοπικό ντέρμπι. Ο πρώτος αγώνας ου πρωταθλήματος κύλισε σε γρήγορους ρυθμούς, δυνατός και καθαρός, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να πασχίζουν για την νίκη. Η ομάδα μας, αν και με ελλείψεις, έδειξε ότι μπορεί φέτος να παίξει καλό μπάσκετ και να μας χαρίσει αξιόλογους αγώνες. Δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αγώνα και αν ήταν λίγο ποιο προσεκτική στην αμυντική της λειτουργία, μπορεί το αποτέλεσμα του αγώνα να ήταν διαφορετικό. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.


       Στην συνέχεια παρακολουθήστε τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.