Το 1985 μια ομάδα φίλων ίδρυσαν ένα αθλητικό σωματείο. Το έμβλημά του; Κάτι περήφανο πάνω στη γη, που εμπνέει το θαυμασμό σε όλους. Γεννημένο νικητής και στο έδαφος και στον αέρα. Γρήγορο όσο και δυνατό. Έξυπνο αλλά να έχει και καρδία λέοντα. Δύσκολο κάτι να συγκεντρώνει όλα αυτά. Ευτυχώς όμως οι προγονοί τους ήδη είχαν ονομάσει αυτό που έψαχναν. Μία λέξη που τα περιέκλειε όλα : ΠΗΓΑΣΟΣ.Τα χρώματα ήταν πλέον εύκολη υπόθεση :Το πράσινο, χρώμα της ελπίδας. Αυτό που χρειάζεται κάθε αθλητής, κάθε άνθρωπος για να είναι παραγωγικός, να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και να τον βοηθάει στην επίτυευξη των στόχων του.Το πορτοκαλί, συμβολίζει το νέο, το άφθαρτο, κάτι που ξεκινά με τέτοια ενέργεια που την μεταδίδει γύρω του και να γίνετε ο ζωογόνος εκείνος παράγοντας που θα ζεστάνει, θα αφυπνίσει και θα γίνει η σκανδάλη για το όραμα, για το ιδεατό, για το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.Το λευκό, συμβολίζει την αγνότητα των ιδεών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε έκφανση του αθλητισμού που άλλωστε αυτό καλλιεργεί και είναι ο πρωταρχικός του στόχος για να διάπλαση όσους ασχολούνται με αυτόν, είτε σωματικά, είτε πνευματικά.Ελάτε μαζί μας να μας γνωρίσετε. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα αισθανθείτε ότι ανοίκετε και εσείς και τα παιδιά σας στην οικογένεια του ΠΗΓΑΣΟΥ.
ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932002621.Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Αγώνας ανδρών ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ - ΓΑΣΚ ΠΗΓΑΣΟΣ (Video).

      Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 στο Βυζαντινό πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ της Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ και του ΠΗΓΑΣΟΥ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ! Κατηγορίας Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Νικήτρια τα ΤΑΤΑΥΛΑ με σκορ 76-70.

       Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας

μπήκε δυναμικά στον αγώνα, και παίζοντας με καθαρό μυαλό κατάφερε το δεκάλεπτο να λήξη με τρεις πόντους διαφορά υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 19-16). Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν και αυτό ισορροπημένο με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει με επτά πόντους διαφορά υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 18-14). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας χαλάρωσε στην άμυνα και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στο σκορ και το δεκάλεπτο έληξε με διαφορά δεκαεννιά πόντων υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 26-14). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά, έδεσε αμυντικά, πίεσε τον αντίπαλο, μείωσε το σκορ αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι και τελικά έληξε ο αγώνας έξη πόντους διαφορά υπέρ των γηπεδούχων (καθαρό δεκάλεπτο 13-26).

       Τα δεκάλεπτα : 19-16, 37-30, 63-44, 76-70.


        Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία έμπειρη και καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία μπορούσε και εκμεταλλευόταν τα κενά της αντιπάλου. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας στάθηκε αξιοπρεπώς στο παρκέ και αν οι παίκτες μας δεν έχαναν σε κάποιες στιγμές την αυτοκυριαρχία τους, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Ελπίζουμε να το κατανοήσουν σύντομα γιατί το πρωτάθλημα προχωρεί και κάθε απώλεια βαθμών είναι κρίσιμη  Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

       Στην συνέχεια παρακολουθήστε ορισμένες από τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων καθώς και την διακύμανση του σκορ.